1. Всяко отделно съобщение на тези форуми изразява личното мнение на съответния автор, а не на ръководството на портала, администраторите или модераторите като изключим съобщенията, пуснати от тези хора. Абсолютно забранено е участието в дискусиите с повече от едно потребителско име. Такова действие е достатъчно за получаване на БАН!

2. Вие приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите и/или правилата за добро поведение и морал. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите, както и уведомяването на вашия интернет доставчик.

3. В този портал се допускат съобщения на български език, които са написани само на кирилица. Всички съобщения на български написани с латиница, които не бъдат преценени като изключително важни ще бъдат изтривани безусловно!

4. Приемате и се съгласявате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват или отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие.

5. Приемате и се съгласявате, че всяка информация, в какъвто и да е вид и форма, текст, снимки, видео и прочие, която въведете, се третира съгласно правилата тук. Модераторите и Администраторите могат да я променят, местят, сливат и изтриват, заключват и въобще правят с нея каквото преценят за добре, без да дължат обяснения никому.

6. Ръководството на портала, администратора и модераторите ще направят максималното за защитата и предпазването от всякакъв род атаки и хакерски прониквания, но не носят отговорност, ако бъде открадната, променена, компрометирана или изтрита каквато и да е част от информацията върху сървърите.

7. Използването на портала за търговски цели под каквато и да е форма без изрично предварително разрешение е категорично забранено без значение формата и начина. Всички подобни опити ще бъдат санкционирани и достъпът на потребителя ще бъде временно или постоянно забранен.

8. Всички опити за насочване на обръщения към други места в интернет, под каквато и да е форма, които не са съгласувани с администраторите ще бъдат санкционирани. Това включва и използването на връзки към други сайтове като подпис, включени скрито в текстово съобщение или изпратени като лично съобщение на друг потребител.

9. Ако вашите публикации тук включват цитати, снимки, други авторски материали или части от материали, предмет на авторско право, които не са написани от вас и не са ваша собственост, то те трябва да отговарят задължително на т.8. и да имат цитирана връзка към първоизточникът!

10. Изпращането на лични съобщения до друг потребител с рекламно съдържание, търговска цел или каквато и да е друга цел, която не е свързана с лична кореспонденция по тематика от форумите се забранява без значение какви са мотивите!

11. Този портал използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за функционалността на форумите.

12. Забранени са дискусии на верска, религиозна и политическа тематика!

13. Форумите разполагат с действаща система за гласуване и индекс на репутация, за всеки участник. Моля имайте предвид, че макар и гласуването да е анонимно, обидни текстове ще бъдат санкционирани и това може да доведе до сериозни наказания, включително БАН! Можете да оценявате всяко мнение според вашето виждане, както и вие можете да бъдете оценявани от всеки друг участник. Нямате право под никаква форма, директно или не да коментирате оценката, да се опитвате да разберете от кой е дадена или да отвръщате на такава.

14. Всеки активен потребител има право на аватар, подпис както и други определители и информационни полета. Използването на изображения и/или надписи и линкове с неподходящи размери, съдържание или създаващи неудобства на други потребители ще бъде санкционирано и те ще бъдат изтривани! Преценката за това дали въведените от Ваша страна атрибути е допустима тук, е на СуперМодераторите и е безусловна!

15. За новите потребители има правила които да помогнат да се отсеят спамърите и въобще тези които идват тук с други намерения несвързани с насоката на портала ни. Всички теми и мнения извън тематиката на форума ще бъдат изтривани.
В момента в който надхвърлят присъствие тук повече от 7 дни + 5 (одобрени) мнения или нивото им на репутация надхвърли определен лимит тези потребители автоматично се прехвърлят в групата "Активни потребители" където се ползват от пълните права за публикации, Лични съобщения и т.н.

Можете да уведомите за всяко мнение, което не отговаря на правилата използвайки иконата
Натиснете върху изображението за да го видите в голям размер

Име:	report-40b.png
Прегледи:	1530
Размер:	3.0 Кб
ID:	162
под съответното мнение.

Снимки и текстове оттук не могат да бъдат копирани или препредавани под каквато и да форма, освен чрез хипервръзка (линк) към съответната публикация.

Моля имайте предвид че правилата могат да бъдат променяни по всяко време! Промените ще бъдат отразявани на същото място, влизат в сила и са задължителни веднага след публикуването им!